Facebook
Twitter
Woensdag 2019-05-22
ROKiT World Seniors Snooker te Brugge


Bron: WPBSA
 
World Seniors Snooker heeft haar evenementenkalender aangekondigd voor het seizoen 2019-2020 ROKiT World Seniors Snooker Tour.
 
Onder leiding van het onlangs aangekondigde ROKiT World Seniors Snooker Championship, dat in augustus van dit jaar in het Crucible Theatre zal worden gespeeld, zal het seizoen minimaal zes grote evenementen omvatten die in de komende 12 maanden zullen worden gehouden.
 
Naast het Wereldkampioenschap voor Senioren, zal het ROKiT UK Senioren Kampioenschap voor Senioren, dat vorig seizoen werd gewonnen door Ken Doherty uit Ierland, terugkeren naar de Hullīs Bonus Arena van 24-25 oktober.
Dit wordt gevolgd door een terugkeer naar de iconische Goffs locatie in Ierland volgend jaar januari voor de Seniors Irish Masters die dit seizoen door Jimmy White werd gewonnen, voorafgaand aan een nieuwe One Frame Challenge event in de historische St Georges Hall in Liverpool, die het 50 jarig bestaan van de iconische Pot Black, die voor het eerst werd gehouden in 1969, zal vieren.
 
In april gaat het circuit naar Plymouth voor een ander nieuw evenement, de ROKiT Seniors British Open, die een eerbetoon zal brengen aan het evenement dat daar van 1994-2000 werd gehouden. Het laatste evenement van het seizoen is het ROKiT 6-Red World Seniors Snooker Championship, dat in Noord-Ierland blijft, maar verhuist naar een nieuwe locatie in Coleraine. Net als in 2018, zal het toernooi een winnaar van £20.000 alle prijzen in ontvangst nemen en zal van 5-6 juni worden gehouden.
 
Amateur qualifiers

Naast de grote rangschikkingsevenementen zullen er ook nieuwe mogelijkheden zijn voor de amateurkwalificatietornooien met tornooien die over de hele wereld worden gehouden.
Vanaf mei zijn de inschrijvingen open voor de kwalificatietoernooien in Engeland, BelgiŽ en Hongkong, met tornooien die ook naar Canada en Peking zullen terugkeren en waar te zijner tijd meer informatie bekend zal worden gemaakt. Spelers kunnen hier online deelnemen aan evenementen.
We zijn ook verheugd te kunnen melden dat we samenwerken met de Oceania Billiard and Snooker Federation en de Australian Billiards and Snooker Association om een qualifier te plaatsen in AustraliŽ, evenals de Pan American Billiard and Snooker Association om dit seizoen een qualifier te houden in BraziliŽ. De winnaar van beide qualifiers reist naar Sheffield om te spelen in het ROKiT World Seniors Snooker Championship 2020.
 
Deelnemen te Brugge
Locatie: Snooker Palace Brugge
Data: vrijdag 21ste juni - zondag 23 juni
Inschrijvingsdeelname: £60
 
Online inschrijven via  https://bit.ly/2L0HI2x
 
 
Voorlopige ROKiT Wereld Senioren Snooker Tour kalender - 2019/20
 
 
 
Alle informatie : www.wpbsa.com
 
 
 
 
 
 
  • VTS
  • Sport Vlaanderen
  • Nationale Loterij
  • VTS
  • Sport Vlaanderen
  • Nationale Loterij
  • VTS
  • Sport Vlaanderen
  • Nationale Loterij
Welkom op de website van de Vlaamse SnookerFederatie vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@vsf-snooker.be
© 2012-2019 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions