Facebook
Twitter
Maandag 2015-01-05
Vlaamse kampioenen gekend

"Afgelopen weekend stond het Open Vlaams Kampioenschap op het programma.

CADETTEN
13 cadetten namen  in de Play Ball het tegen elkaar op. Ondanks een schitterende wedstrijd van Ben Mertens trok hij in de finale alsnog aan het kortste eind en mocht Sybren Sokolowski de titel als Vlaams Kampioen aan zijn palmares toevoegen. De finale eindigde op 0 - 2 voor Sybren.
 
JUNIOREN
Op zaterdag kwamen de junioren in actie. Hierbij kwam het tot een spannende wedstrijd tussen Amedeo Durnez en Jeff Jacobs waarbij de laatste de eindoverwinning op zak stak met een 1 - 3 eindstand.  
 
LADIES en MASTERS 60+
In The Trickshot kwamen de ladies en masters +60 op zondag in actie. De finale werd, zoals verwacht, door Christel Leclercq en Caty Dehaene gespeeld. Dit werd een spannende strijd waarbij Caty ondanks een eerste gewonnen frame alsnog de duimen moest leggen, eindstand 2 - 0.
 
MASTERS 60+
Andre Slegers en Guido Albergs namen in de finale van de Masters +60 het tegen elkaar op. Dit werd een wedstrijd op het scherpst van de snee met enkele mooie pots van Andre. Ze beslisten de wedstrijd met een potje blackbalsavety waarbij Andre met 2 - 1 de overwinning naar zich toe trok.
 
MASTERS 40+
In de University werd op zaterdag het VK voor de Masters +40 afgewerkt. 28 deelnemers namen het tegen elkaar op. In een spannende finale moest Steve Lambrechts nipt de duimen leggen en mag Alain Vandersteen de titel als Vlaams Kampioen een jaar lang dragen. Eindstand 3 - 2.
 
MASTERS 50+
Eerder dit seizoen behaalde Rene Hemelsoet de titel door in de finale De Mol Gery te verslaan met 0-2.

We wensen alle Vlaams Kampioenen proficiat met hun overwinning en titel! "

 

Welkom op de website van de Vlaamse SnookerFederatie vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@vsf-snooker.be
© 2012-2022 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions