Facebook
Twitter
U bent hier: SOV - Jeugdwerking » Afspraken
Afspraken

De speler

De speler wordt ertoe gehouden zich te houden aan de sportieve afspraken m.b.t. gedrag en spelreglementering, en dit tijdens de SOV trainingen, alsook tijdens competities en tornooien.

 
Externe trainers/begeleiders
SOV erkent de mogelijkheid van gemengde belangen voor die spelers die reeds terugvallen op een eigen begeleiding en maakt hierbij een onderscheid tussen ’externe trainers/begeleiders’ en ‘SOV-gerelateerde trainers/begeleiders’.

 

 * Het is niet de bedoeling van SOV om een speler foutieve informatie te geven of de samenwerking tussen de SPELER en de externe begeleider te hypothekeren, noch deze in een slecht daglicht te stellen.

 * SOV staat open voor alle vragen van externe begeleiders die een SOV-speler begeleiden buiten de SOV-trainingen, en behoudt de mogelijkheid om externe begeleiders te consulteren of te informeren over de SPELER. 

* Het is niet toegestaan aan externe trainers/begeleiders om aan SOV-trainingen te participeren.

* Op vraag van de externe begeleider, waarvan een speler actief meewerkt in het SOV trainingsprogramma, kan er steeds een evaluatie toegestuurd worden.

.
 

Ouder(s)/voogd en/of anderen


>> Tijdens het werkingsjaar staat SOV open voor alle vragen van de ouder(s)/voogd en/of anderen m.b.t. de SOV-werking. Dit kan via een persoonlijk gesprek, e-mail of telefonisch.

>> De aanwezigheid van de ouder(s)/voogd en/of anderen als ‘toeschouwer’ tijdens SOV-trainingen is voor SOV geen enkel probleem. Zij dienen zich wel te onthouden van enige inmenging in de samenstelling van de trainingen, alsook het beïnvloeden van de SPELER tijdens deze trainingen.

.

Welkom op de website van de Vlaamse SnookerFederatie vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@vsf-snooker.be
© 2012-2021 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions