Facebook
Twitter
2014

 RESULTATEN TEAMS
 
Ere Afdeling
De Limburgse teams van "Biljart Lounge" en "Zuma" ( foto rechts ) maakten er een spannende finale van. UIteindelijk won het team "Biljart Lounge" ( foto links ) met 10-8. De hoogste break ging met 109 naar Kevin Van Hove-Speltinckx.
 
 
 
 Foto´s : Jan Mortelé
 
De details :
 
1ste Afdeling
Het team "Keizer Karel" uit Oost-Vlaanderen won de titel door in de finale "Riley Inn" uit Limburg met 10-1 te kloppen. Patrik Marguillie (Riley Inn) zette de met 65 de hoogste break op zijn naam.
 
2de afdeling
De winst ging naar het team van "Snooker X" van het gewest Antwerpen. Het klopte in de finale "Free Ball SC" van Vlaams Brabant met 10-2. Didier De Proost (Snooker X) zette met 41 de hoogste break op zijn naam.
De details :  VK 2014 - 2de Afdeling
 
3de Afdeling
Het Antwerpse team "In De Pocket" heeft de finale gewonnen met 10-8 tegen de ploeg van "Biljart Lounge" uit Limburg. Speler Bart Martens van In De Pocket scoorde in de finale de hoogste break van 57 punten.
 
De finalisten   

 
 Foto : Yves Defoin
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tijdens het weekend van 8 en 9 februari 2014 zullen de Vlaamse Kampioenschappen voor teams worden gespeeld.
 
De lokaties waar de ploegen zullen aantreden zijn : Trickshot Brugge voor de ploegen van ere-afdeling, Quality Zele voor de ploegen van 1ste afdeling, Eikelhof Tessenderlo voor de ploegen van 2de afdeling en tenslotte ontvangt Buckingham Mol de ploegen van 3de afdeling en lager.
 
De trekking geeft volgende wedstrijdtabellen :
 
 
 
 
Welkom op de website van de Vlaamse SnookerFederatie vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@vsf-snooker.be
© 2012-2021 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions