Facebook
Twitter
Woensdag 2013-03-06
Snookerkampioenschappen 2013

Tijdens de periode van 1 t.e.m. 26 mei 2013 zal de nationale bond BBSA haar snookerkampioenschappen organiseren in de gebouwen van CKS, Siemenslaan 1 te 3650 Lanklaar.

Een neutrale venue met 16 snookertafels zal de nationale kampioenschappen ontvangen voor de categorieën CADETS, JUNIORS, WOMEN, MASTERS OVER 40, MASTERS OVER 50 en MEN.  Ook de kampioenschappen voor de TEAMS en de DOUBLES zijn ingepland.  In totaal zullen meer dan 600 spelers aantreden.
 
Alle spelers, die zich voor één of meerdere kampioenschappen kunnen kwalificeren via de nationale en/of de gewestelijke tornooien en competities, zullen tijdig een uitnodiging ontvangen.
 
Een uitzondering op deze algemene regel zijn de deelnemers aan het BK Doubles waarbij alle leden vrij kunnen inschrijven.  Dit kan voor de leden van VSF elektronisch gebeuren via de inschrijfmodule ‘Mijn VSF’ die momenteel beschikbaar is op de websites www.vsf-antwerpen.be en www.vsf-westvlaanderen.be
 
Procedure :
a. Vraag bij het eerste gebruik uw paswoord aan door op de website bij mijn VSF op ‘wachtwoord vergeten/opvragen?’ te klikken.  Gebruik hiervoor het mailadres dat u heeft vermeld bij uw individuele inschrijving !
b. Log vervolgens in door uw e-mailadres en ontvangen paswoord in te vullen.  Gebruik ´wachtwoord wijzigen´ indien u het ontvangen wachtwoord zelf wil veranderen.
c. Kies tornooien en het tornooi waarvoor u wil inschrijven, in dit geval BK DUBBELS 2013.
d. Vul de beide namen van de spelers in de rubriek opmerkingen in.  Ook gewone opmerkingen of info kunnen hierbij worden vermeld.
e. Klik ´Nu inschrijven´ en u ontvangt een bevestigingsmail.
f. Als u ´deelnemers´ open klikt ziet u een overzicht van alle inschrijvingen voor het betreffende tornooi.
Inschrijven voor het BK Dubbels is ook mogelijk door een mail te sturen naar het secretariaat
bbsa@telenet.be
 
Op 1 mei zal de Vlaamse SnookerFederatie de start van de snookerkampioenschappen geven met de organisatie van FLANDERS TEAM CUP, een vorm van competitie tussen de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant waarbij spelers in verschillende categorieën zullen aantreden.  De provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen hebben helaas gemeld dat ze niet wensen deel te nemen.

Een gedetailleerde planning van alle te spelen wedstrijden zal binnenkort beschikbaar zijn via de gekende websites.

Welkom op de website van de Vlaamse SnookerFederatie vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@vsf-snooker.be
© 2012-2021 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions