Facebook
Twitter
Maandag 2021-06-07
COVID-19 : nieuwe regels vanaf 9 juni


Bron: HLN
 
Het ministerieel besluit over de versoepelingen die vanaf woensdag 9 juni doorgevoerd worden is in het Staatsblad verschenen.
 
Belangrijke details voor onze sector
 
- de horeca mag niet alleen buiten maar ook binnen de deuren openen. De openingsuren zijn vastgelegd van 5 uur ´s morgens tot 23u30. Klanten moeten neerzitten, tafels moeten op minstens 1,5 meter van elkaar staan en je mag met maximaal vier aan een tafel zitten (kinderen tot en met 12 jaar niet meegeteld). Als je tot hetzelfde huishouden behoort, mag je met meer aan een tafel. Buffetten zijn toegestaan. Hetzelfde geldt voor recepties en banketten in afgescheiden ruimtes voor groepen van maximaal 50 personen. Het collectief gebruik van waterpijpen is verboden. De veiligheidsmaatregelen (cfr mondmaskers en sociale afstand) moeten ook hier gerespecteerd worden. Terrassen moeten aan minstens één kant volledig open zijn en binnen zijn CO2-meters verplicht. De richtnorm voor de luchtkwaliteit is 900 ppm CO2. Tussen 900 en 1200 ppm moet de uitbater compenserende maatregelen nemen. Boven 1200 ppm moet de zaak meteen dicht.
 
- Professionele sportieve wedstrijden en professionele sportrainingen kunnen plaatsvinden zonder beperking van het aantal deelnemers. Voor niet-professionele sportieve wedstrijden en niet-professionele sportrainingen is er een maximum van 50 personen binnen en 100 personen buiten.
 
 
 
Welkom op de website van de Vlaamse SnookerFederatie vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Vlaamse SnookerFederatie VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@vsf-snooker.be
© 2012-2021 Vlaamse SnookerFederatie VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions